Menu

Vyhledávání

Uživatel

Kategorie: Aktuality

Republikové závody 13 a 12. letých červen 2016

Plavkyně Štěpánka Michalčíková ze Spartaku Uherský Brod potvrdila, že na prsařských tratích patří k nejlepším v zemi. Na republikovém šampionátu třináctiletých v Ústí nad Labem vybojovala stříbrnou medaili na 100 m prsa a bronzovou na dvojnásobné trati!

„Stovku zaplavala v osobním rekordu 1:19,6 minuty, jen o tři setiny sekundy tak Štěpánce utekl limit pro zařazení do reprezentace,“ uvedla Renata Krůželová, předsedkyně uherskobrodského plaveckého klubu. Na 200 m prsa její svěřenka dohmátla jako třetí v osobním rekordu 2:51,63 minuty, jen o sedm setin sekundy za limitem, odemykajícím brány reprezentace. „Je to škoda, ale jen podotýkám, že mistrovství republiky se konalo v padesátimetrovém bazénu, ve kterém nemáme možnost trénovat,“ říká šéfka klubu od Olšavy.

Michalčíková startovala ještě na třech tratích. Osmá byla na 200 m polohový závod (2:44,25 min.), devátá na dvojnásobné trati a sedmnáctá na 400 m volný způsob. „Časem 5:07,44 minuty si o celých osm sekund vylepšila osobní rekord,“ dodala Krůželová.

Tým od Olšavy měl želízko v ohni i na mistrovství republiky dvanáctiletých v Brně, kde bojovala Aneta Svozilová. Na prsařské stovce skončila časem 1:32,57 minuty osmadvacátá.

print Formát pro tisk

Komentáře rss


Nebyly přidány žádné komentáře.

Fotogalerie:

Podporuje nás:

logo.JPG

Youtube